Budviser.se (Budget Adviser) är en hemsida för dig som behöver hjälp och information inom juridik och privatekonomi. Här finns värdefulla spartips, information om skulder, hur man skapar en hållbar budget, frågor och svar kring samboförhållande och konsumenträtt mm. Vi är fyra elever som går första året på ekonomiprogrammet på Dragonskolan som alla har ett brinnande intresse för ekonomifrågor och vårt fokus ligger främst på att hjälpa ungdomar i åldrarna 17-25 år. Denna hemsida är även ett bidrag till tävlingen ”Webbstjärnan”.

Från vänster ser ni Vincent Vestling, Albin Larsson, Hanna Wendén och Elias Forsner.

Vincent Vestling är företagets VD och hans uppdrag är att delegera ut arbetsuppgifter samt se till att de genomförs korrekt och inom utsatt tid. Han är duktig på att bemöta människor på ett proffsigt sätt och har bra koll på de flesta områdena inom ekonomi och juridik och därför passar han utmärkt i sin roll som ytterst ansvarig på hemsidan. Vincent bidrar med både glädje och engagemang till gruppen och driver arbetet framåt. Slutligen arbetar han även till viss del med hemsidans design och layout.

Albin Larsson är företagets marknadsföringsansvarig. Han uppdaterar våra sociala medier regelbundet och svarar även på besökarnas frågor som kommer in via vårt kontaktformulär. Albin är en glad och utåtriktad person som ger gruppen positiv energi. Han har dessutom egen erfarenhet av att bo ensam och kan därför förklara innebörden av att flytta hemifrån på ett begripligt sätt som unga kan relatera till och förstå.

Hanna Wendén arbetar som produktchef, vilket innebär att hon kontrollerar att hemsidans struktur ser bra ut och att all information stämmer samt är tagen från säkra källor med nyligen uppdaterad statistik. Hanna är dessutom väldigt positiv, idérik och slutligen även ansvarig för redigering av filmer och bilder då hon har tidigare erfarenhet av detta.

Elias Forsner är företagets administratör och ansvarar för hemsidans design och layout samt förbättrar och förnyar den med jämna mellanrum.  Dessutom har han mycket kunskaper inom både ekonomi och juridik och hjälper därför till med att svara på besökarnas frågor. Elias är en väldigt kreativ person som ofta kommer med bra idéer och står även bakom både vårt namn och vår logotyp. 

Du hittar oss både på Facebook och Instagram och kan även kontakta oss via vårt kontaktformulär.